|
|
LEKSIKON - PredstavljanjeModerator: CECA MUSIC Team
48 posts • Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
pozzz za sve...ja sam svima poznat...i unapred izvinjenje na iskrenosti!
Ime i prezime:MILAN Datum rodjenja:06.09.1989 Pod kojim se imenima predstavljaš:POPAJ Boja očiju:MENJAM SOCIVA Kad bi promenio/la nešto na sebi, šta bi to bilo:MLADEZ MERLIN MONROE Koju muziku slušaš:popfolk...NN-MUZIKA Domaci izvođači koji su, po tebi, vredni spominjanja:TOSE PROESKI LEGEDNA NA BALKANU...I MINA KOSTIC Najgluplja pesma ikad napisana:JK-MANI SE... Posto vecina nas ne moze da se odluci za jednu Svetlaninu pesmu koju najvise voli, napisi par njih.. - DEVOJKO VESTICE...VOLIM TE... Životni moto: Ono što te ne ubije,ojača te Tatoo/piercing:tatu... Šta ti je na stolu (at the moment):mmmm...2 pepeljare...marlboro...lanac....2 mobitela..iPod....pare....naocare....slike neke...i bileti do grcke al me mrzi da idem..na poal sata inace mi more(samo da znate) Šta ne voliš i koga ne voliš? Zašto?pamet...i zensku naivnost Šta voliš? Iskrenost... Omiljena domaca TV stanica? dm Najdraži Film: pa ima se....eto TEKSASKI MASAKR Omiljeni odevni predmet:pa fancy...farke..bele pantalone...majce...pripijene uz telo....lol Pušiš? da Imas li kucnog ljubimca?da ma4ka MARO Koja ti je najveća želja ovog momenta:MMMM....DA MI OPET PEVACICA U KLUBU ZAPEVA LEPOTAAN NA UVO...OBOZAVAM JE... Da li verujes u ljubav na prvi pogled?PF Suprotan pol.. Šta prvo primetiš:SUVISNO....UVEK KOJI MOBITEL IMA.....xaxaxaax..salim se...pa da nije prosta jednom recju...da moze da me zadovolji u mojim zeljama...njene su nebitne...xexex Obavezna osobina:spontanost....da cuti i da me gleda...aj sam tu za ostalo.heeheh Koju osobinu cenis kod sebe?IMA IH VISE...I ZNAM SAMO DA NECU U RAJ...ISKRENOST..VERNOST...sve je to samo na filmu.... Koju ljudsku osobinu mrzis? nevinost...i naivnost Sta sam zaboravio da te pitam ?dali sam nevin.....hehehehe.JESAM ...JOS NISAM UBIO NIKOG.....ili tokom seksa dali koristimo zastitu? ![]()
Ćao svima,ja se zovem Zorana imam 14 godina i obožavam Cecu.Sa ovog sajta su mi poznati popaj,heroina,lukuOoO koji je poznat po dobrim wallovima i još neki koje znam sa CecaOnline-a nisam bila tamo registrovana ali sam čitala njihove komentare i super su obadvoje.Poznaju moju sestru pod nikom Zorana*Ceca imamo isto ime
Last edited by *Zorana* on Fri Aug 01, 2008 2:28 pm, edited 1 time in total.
48 posts • Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5