Welcome
Welcome to cecamusic

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Od kad znate za CECU?

Moderator: CECA MUSIC Team

Postby beba » Tue Feb 10, 2009 11:11 pm

e da..sjećam se da sam jednom na tv vidjela neku kako pjeva neku tužnu pjesmu (poslje sam saznala da je to kukavica)..pink program..i pitala mamu koja je ta..ona mi rekla ceca,ali kao zar nije zabranjeno puštati njene pjesme??..e onda sam ja pitala zašto??..i ona mi je rekla da je u zatvoru..
beba
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby zvezda88 » Wed Feb 11, 2009 4:20 pm

ja sam te 1988 godine rodjena cecu sam prvi put videla 1992 u emisiji maksovizija sa ocem je bila u studiju a tada sam imala 5 godina i odmah zavolela
nisan htela u krevet bez njene pesme cvetak zanovetak prvo slusam njenu pesmu a onda u krevet i gledala sam njenu svadbu sa arkanom na tv nisam nikom dala da gleda nisto drugo na tv
zvezda88
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby nifolic » Sat Aug 08, 2009 4:01 am

Cecu slušam od kad je izdala album 2000.
nifolic
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Previous

Return to Fan Club on CECA Music