Welcome
Welcome to cecamusic

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Madonna

Pisite u fan klubovima svojih omiljenih stranih pevaca/ica

Moderator: CECA MUSIC Team

Madonna

Postby zeljkovip » Wed Jun 25, 2008 7:01 pm

Sta mislite o Madonni?
zeljkovip
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby Admin » Wed Jun 25, 2008 7:47 pm

ne volim je.....
tu i tamo neka dobra pesma ali mi je ona grozna.......
Image
Admin
Site Admin
Site Admin

Postby zeljkovip » Wed Jun 25, 2008 8:06 pm

Ja inace ne slusam stranu muziku :?

Ali sam ovu temu otvorio, posto znam da CECA "prati" karijeru Madonne!

Inace sam ravnodusan prema Madoninoj karijeri! Samo treba priznati da za njene godine izgleda bolje nego neka devojka sa 20 godina! :wink:
zeljkovip
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby Admin » Wed Jun 25, 2008 8:14 pm

I moja baba bi da je isla na operacije,operacije,operacije.........
Image
Admin
Site Admin
Site Admin

Postby zeljkovip » Wed Jun 25, 2008 8:20 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne sumnjam! :lol: Nazalost, to je sad "trend"! A rezultat se da primetiti :shock:
zeljkovip
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby Lepotan » Fri Jun 27, 2008 12:46 pm

Volim je. Poslednji album razocarenje totalno. Predana je svom poslu i ima koncerte kao ni jedan umetnik. Izrazava se na jedan poseban nacin koji mnogi pokusaju da kopiraju. U svakom slucaju, voleo bih da je vidim u Srbiji.
Lepotan
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby F-C » Tue Jul 01, 2008 8:10 am

Ne volim Madonu.... :twisted:
F-C
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby F-C » Wed Jul 09, 2008 12:06 pm

MADONA VODI BRITNI NA TURNEJU
Kraljica popa Madona trebalo bi danas u Njujorku da snimi video sa Britni Spirs (26) čiji će delovi biti prikazivani na Madoninoj svetskoj turneji „Sticky&Sweet"

Kraljica popa Madona trebalo bi danas u Njujorku da snimi video sa Britni Spirs (26) čiji će delovi biti prikazivani na Madoninoj svetskoj turneji „Sticky&Sweet". Prema tvrdnji američkih medija, postoji mogućnost bliže saradnje kraljice i princeze popa, a očekuje se da Madona posrnulu Britni pozove kao specijalnu gošću na svoju turneju.

- Njih dve su počele da razgovaraju o tome da Britni gostuje na nekoliko koncerata na Madoninoj turneji. Ako uspeju da se dogovore, nema sumnje da će prirediti pravi spektakl. Madona može da pruži Britni Spirs podršku i liderstvo koji su joj potrebni. Ako iko može da pomogne mladoj pevačici u oživljavanju njene karijere, onda je to upravo Madona, a bolje prilike nema nego na aktuelnoj turneji, tokom koje će Madona obići pola sveta - izjavio je izvor američkog magazina „Njuz of vorld".

Dve pevačice su već nastupale zajedno, a šokirale su svet 2005. godine kada su se tokom nastupa na dodeli MTV nagrada poljubile u usta.

Madona i Britni su odavno u bliskim odnosima, a Britni je upravo na nagovor starije koleginice počela da proučava kabalu, ali je ubrzo odustala zbog svojih privatnih problema.
Image
F-C
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby Lepotan » Thu Jul 31, 2008 1:03 am

Ide neko na Jaz?
Lepotan
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby Admin » Thu Jul 31, 2008 1:21 pm

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Image