Welcome
Welcome to cecamusic

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

CECA 2009

Moderator: CECA MUSIC Team

CECA 2009

Postby Admin » Thu Jan 29, 2009 8:45 pm

USKORO

Dok Ceca snima svoje pesme mi samo mozemo da sanjarimo o tome kakve ce pesme biti.
Ovde mozete da komentarisete sve informacije o albumu,da pisete kakve pesme vi to ocekujete...
Image
Admin
Site Admin
Site Admin

Postby myster » Sat Jan 31, 2009 12:43 pm

nesto poput albuma ''idelano losa'' on je bio pun pogodak,mada svaki njen je album ono pravo ali ovaj je nekakav splet starih hitova u novom aranzmanu...''manta,manta'' ''ponudjen k'o pocascen'' ''rekom bez vode'' ''viski'' itd...volio bih da ''mirise'' malo na Cecu iz '90-ih ''kukavica'' ''mrtvo more'' itd...
myster
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby petra » Fri Feb 06, 2009 11:10 am

ja bi opet zelela nesto poput albuma starijih... znaci Maskarada, vazduh koji disem, lepotan... to bi bilo ekstra...
petra
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby Nenchy » Sun May 10, 2009 3:52 pm

Svaki album joj je pun pogodak, tako da ce i ovaj sigurno biti.....
Nenchy
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Postby Admin » Thu Jun 18, 2009 1:49 pm

Kao sto vec svi znate,nista (najverovatnije) od novog albuma ove godine,Ceca trazi prave pesme i da napravi pravi bum (kao i uvek).
Image
Admin
Site Admin
Site Admin

Postby marko87db » Fri Sep 18, 2009 9:18 pm

Zdravo! Ja sam Marko! Voleo bih da se na Cecinom novom albumu nadje duet, sa Zdravkom Colicem! Ipak su oni dve najvece zvezde, na Balkanu.
marko87db
*Pocetnik*
*Pocetnik*

Return to Fan Club on CECA Music